Om livet, friskvård, personlig utveckling, stress och stresshantering, aktuella händelser, DUFiS- info, var jag finner lust och inspiration och vad som för övrigt faller mig in. Tipsa gärna om nyheter som passar här. Mejla kia@creovis.se .

måndag 12 april 2010

Härliga "Hämta andan" - halvdagsretreat

Då var det dags att anmäla sig igen för den som vill gå på halvdagsretreat i Högalids kyrka. Retreaten är ett underbart tillfälle att stanna upp, lyssna till sig själv och fylla på med livsenergi och glädje. I tystnad och gemenskap med andra.

"Hämta andan – en halvdag i kyrkorummet då både kroppen och själen får ta plats. Dagen präglas av tystnad för att underlätta det inre lyssnandet. Du kan om du vill delta i Qigong, kreativt skapande, få massage, vila till stilla musik, meditera, delta i mässa – allt i en lugn miljö och i ett tempo som var och en själv får bestämma. För dig som vill dela tankar och frågor finns det möjlighet till enskilt samtal. Hämta andan är gratis. För dig som bokar massage kostar det 200 kr.

För mer information (ej anmälningar) kontakta Carolina Magnusson på tel 08-616 88 42, e-post: carolina.magnusson@svenskakyrkan.se

Hämta andan äger rum

Lördag 24/4.
Anmälningsperiod 12/4–21/4.

För anmälan, kontakta expeditionen: 08-616 88 00."


För dig som ännu inte testat detta vill jag säga:
Prova! Det är en upplevelse som gör sig bättre upplevd än beskriven. En upplevelse som ger enormt mycket.
/Kia

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer: