Om livet, friskvård, personlig utveckling, stress och stresshantering, aktuella händelser, DUFiS- info, var jag finner lust och inspiration och vad som för övrigt faller mig in. Tipsa gärna om nyheter som passar här. Mejla kia@creovis.se .

tisdag 2 februari 2010

Seminarium Gestalt och utmattningsdepression 16 feb

Tisdagen den 16 februari kl 17.30 - 20.00 hålls ett seminarium om Gestalt och utmattningsdepression som låter mycket intressant på Gestaltakademin, Duvnäsgatan 14.

Två olika perspektiv med flera beröringspunkter - det ena hur man påverkas som anhörig och det andra hur det är att vara tillbaka i arbetslivet efter sjukskrivning.
Seminariet baseras på Ia Holms och Stina Stemmes mastersuppsatser.

Ia Holm, Gestaltterapeut (MSc) samt beteendevetare (fil.kand)
Ia arbetar som ansvarig för hälsofrågor på ett konsultföretag, där hon fokuserar på såväl förebyggande insatser inom hälsoområdet som rehabilitering. Ia har drygt 10-års erfarenhet av brett HR-arbete och har arbetat mycket med stress- och utmattningsreaktioner i det privata näringslivet utifrån ett arbetsgivarperspektiv. Som gestaltterapeut arbetar hon både med individual- och gruppterapier.

Stina Stemme, Gestaltterapeut (MSc) samt Civilingenjör (MSc)
Stina är yrkesverksam Gestaltpsykoterapeut med både individual- och gruppterapier.
Stina är även organisationskonsult, där hon med gestaltteorin som grund i kombination med många års erfarenhet som projektledare i IT-branschen har uppdrag med inriktning mot verksamhets- och ledarskapsutveckling.

Kostnad: 100 kr, betalas vid entrén, fika med smörgås ingår

Obs! Obligatorisk föranmälan. Skicka ett mail till info@gestaltakademin.se
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer: