Om livet, friskvård, personlig utveckling, stress och stresshantering, aktuella händelser, DUFiS- info, var jag finner lust och inspiration och vad som för övrigt faller mig in. Tipsa gärna om nyheter som passar här. Mejla kia@creovis.se .

söndag 31 januari 2010

Halvdagsretreat i Högalids kyrka 13 februari

Jag vill passa på och göra reklam för en halvdagsretreat i Högalidskyrkan för dig som behöver lyssna in dig själv och hämta andan.

"Hämta andan – en halvdag i kyrkorummet då både kroppen och själen får ta plats. Dagen präglas av tystnad för att underlätta det inre lyssnandet. Du kan om du vill delta i Qigong, kreativt skapande, få massage, vila till stilla musik, meditera, delta i mässa – allt i en lugn miljö och i ett tempo som var och en själv får bestämma. För dig som vill dela tankar och frågor finns det möjlighet till enskilt samtal. Hämta andan är gratis. För dig som bokar massage kostar det 200 kr.

För mer information (ej anmälningar) kontakta Carolina Magnusson på tel 08-616 88 42, e-post: carolina.magnusson@svenskakyrkan.se

Hämta andan äger rum

Lördag 13/2.
Anmälningsperiod 1/2–10/2.

För anmälan, kontakta expeditionen: 08-616 88 00."


Ett tillfälle att hämta kraft och harmoni ur tystnad och stillhet. Att i kontrast till en hektisk och rörig vardag få tillfälle att bara vara och att använda sin kreativitet på ett annorlunda sätt.
/Kia

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer: