Om livet, friskvård, personlig utveckling, stress och stresshantering, aktuella händelser, DUFiS- info, var jag finner lust och inspiration och vad som för övrigt faller mig in. Tipsa gärna om nyheter som passar här. Mejla kia@creovis.se .

söndag 10 januari 2010

Hylla hälsan!

I modevärlden hyllas nu hullet skrivet Aftonbladet och i artikeln publiceras en bild på ett par modeller som inte ser särskilt stora ut. Fast det är klart, jämför man med size zero som tidigare varit så populärt i modevärlden är de mulligare.

Varför inte hylla hälsa och utstrålning istället? Vad någon väger är väl rätt ointressant, att personen mår bra betyder mer. Bättre överviktig och vältränad än smal soffpotatis!

Människor är av naturen olika och har olika kroppstyper. Här i väst är dock fettfasan allmänt spridd vilket märks på kommentarerna till artikeln. Vissa kommentarer kan göra en mörkrädd med sin brist på tolerans.

Nä, låt människor se ut som de trivs med och mår bra av och låt modellerna spegla vanliga människor. Ha ett brett urval med alltifrån smala till feta. Det skulle vi alla må bäst av.

/Kia

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer: