Om livet, friskvård, personlig utveckling, stress och stresshantering, aktuella händelser, DUFiS- info, var jag finner lust och inspiration och vad som för övrigt faller mig in. Tipsa gärna om nyheter som passar här. Mejla kia@creovis.se .

tisdag 1 april 2008

Antistressmanifestation ikväll

Ikväll genomförs en antistressmanifestation på Centralen. Nedan saxar jag lite ur mejlen jag fått. Kolla också på filmen och delta du med!
/Kia


FRYS MED VÄRLDEN I 5 MINUTER!
"Under 5 minuter i stillhet hinner du tänka massor, men i vanliga livet försvinner samma 5 minuter obemärkt förbi. Ta en paus. För en tanke. För dig själv. För mänskligheten eller planeten. Kom till Centralstationen, Stockholms kanske stressigaste plats och frys i en position kollektivt i fem minuter kl 18.00 den 1 april. Gör det som en kollektiv antistresshandling eller som en lekfull händelse. Tillsammans med personer över hela världen. Samtidigt."


För mer förståelse om vad det hela handlar om se här .


Instruktioner
Vi kommer att ha en uppsamling utanför huvudingången fram till 17.50 och därefter går vi in och genomför det hela (man måste naturligtvis inte vara med på uppsamlingen om man inte vill). Om du inte redan har tänkt ut vilken ställning du tänker inta så är det dags att sätta fart. Vi uppmuntrar alla att göra något speciellt, bara fantasin sätter gränser! (klyschor är bra användbara ändå)

Alla får själva hålla reda på när klockan är 18.00 och 18.05. Vårt tips är att synka mobilen och sätta på alarm med bara vibrator.

Det här är stort, kom och antistressa eller bara ha kul!

Anna Engström & Henrik Norström

Eventet i Stockholm:
http://www.facebook.com/event.php?eid=22476864440&re

Inga kommentarer: