Om livet, friskvård, personlig utveckling, stress och stresshantering, aktuella händelser, DUFiS- info, var jag finner lust och inspiration och vad som för övrigt faller mig in. Tipsa gärna om nyheter som passar här. Mejla kia@creovis.se .

tisdag 8 april 2008

Har besökt FUSiG i Göteborg!

Igår morse tog jag tåget till Göteborg. Jag bara älskar tågresor för det är så härligt att bara sitta och titta ut på landskapet som glider förbi. Det är rogivande.
Väl framme i Göteborg blev jag hämtad på stationen och vi åkte till FUSiGs kontor och åt lunch (mmmmm!) och pratade. Det här var första men absolut inte sista gången vi sågs och vi hade massor att prata om.
Vi tog en tur till havet,promenerade runt och tittade på den vackra vyn, solen sken och det var helt underbart!
Därifrån åkte vi sedan till ISM (Institutet för Stress Medicin) och fick en presentation av Västra Götalands Regionala vårdprogram för Utmattningssyndrom. (Jag skriver mer om detta under särskild rubrik senare)
Efteråt hann vi med lite mer diskussioner om informationsutbyte och samarbete mellan FUSiG och DUFiS och det kommer bli mer av sådant i framtiden!
Jag vill verkligen varmt tacka för det fina omhändertagandet jag fick av FUSiG under mitt Göteborgsbesök! Det var en härlig dag. Jag hoppas vi kan få till det lika fint när ni kommer upp till Stockholm i maj.
/Kia

2 kommentarer:

Syster Yster sa...

Hej jag är en skolsköterska som varit hemma i mer än 5 år nu. Jag är inte tillbaka i arbete och trro faktiskt inte att jag kommer dit heller. Realism är mitt nya ord :)
Jag har liksom du skrivit en bok om mitt liv och vad jag tror ledde fram till min utbrändhet! Jag kommer gärna in hit ofta så jag sparar din adress. jag skriver mycket själv i min blogg om utbrändhet och idag har jag tagit upp vad som händer i kroppen vid stress.
Välkommen att titta in hos mig och bedöm gärna inlägget.
Ha det gott

Kia Mundebo sa...

Hejsan!
Roligt att du gillar min blogg!
Jag ska alldeles strax kika in på din.
mvh.
Kia