Om livet, friskvård, personlig utveckling, stress och stresshantering, aktuella händelser, DUFiS- info, var jag finner lust och inspiration och vad som för övrigt faller mig in. Tipsa gärna om nyheter som passar här. Mejla kia@creovis.se .

fredag 19 september 2008

Intervjupersoner sökes!

Nedan infogar jag ett brev från Christina och Rebecca som söker intervjupersoner för sitt arbete. De skriver en bok som ska vara till hjälp för de utbrändas anhöriga och vänner. Viktigt att även anhöriga får stöd tycker jag! Du som har erfarenheter att förmedla - tveka inte att ta kontakt med Christina eller Rebecca!

"Intervjupersoner sökes

Vi söker dig som är make/maka/sambo till en person som drabbats av utmattningsdepression för att intervjua dig om dina upplevelser, tankar och erfarenheter av utbrändhet. Intervjuerna kommer också att ligga till grund för en bok.

Syftet med boken är att visa på och förklara beteenden och situationer som kan uppstå i en utbrändhetsrelation. Boken ger också praktiska råd i form av verktyg för hur den friska partnern kan hjälpa och stötta sin sjuka partner. Som intervjuperson är du självklart anonym.

Intervjuerna kommer att genomföras under hösten 2008. Vi finns i Stockholm, men bor du ute i landet genomför vi gärna intervjun per telefon. Din input är viktig för oss. Skriv kort om dig själv och hur vi når dig för att boka en intervju. Kontakta oss gärna enligt nedan:

Rebecca Ancker
Diplomerad stresskonsult och samtalscoach rebecca@personalconsulting.se
Telefon 0734 – 332 336

Christina Mårlid
Diplomerad coach
christina@livspuzzlet.se
Tel 070-374 20 24.

Alla erfarenheter är av intresse. Välkommen att höra av dig!

Du som vet någon som passar in på efterlysningen får gärna skicka den vidare! Det är viktigt att Rebecca och Christina får tillräckligt stort underlag för sin bok.

/Kia

Inga kommentarer: