Om livet, friskvård, personlig utveckling, stress och stresshantering, aktuella händelser, DUFiS- info, var jag finner lust och inspiration och vad som för övrigt faller mig in. Tipsa gärna om nyheter som passar här. Mejla kia@creovis.se .

måndag 8 september 2008

Tack Livshandboken!

Ett varmt tack till Livshandboken som annonserar om stressföreläsningarna jag är med och arrangerar. Livshandboken är en spännande och populär sajt som handlar om personlig utveckling. Där kan du få många bra tips och råd. Det finns många bra kurser också.

Som ordförande i DUFiS (De Utbrändas Förening i Sverige)och själv fd stressjuk vet jag väldigt väl hur illa det kan gå för den som stressar för mycket. I de föreläsningar vi har i höst (se nedan i tidigare inlägg och på Livshandboken) kan du få fakta om stress och tips hur du kan hantera stressen.

Flera av föreläsarna hör till Sveriges mest kända - passa på att lyssna till dem för ett ovanligt lågt pris. Första föreläsningen är 25 september. Då föreläser Dan Hasson om hur du kan stressa rätt och Sanna Ehdin om sin väg från utbrändhet till framgång. Inträde endast 80 kr!
/Kia
Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: