Om livet, friskvård, personlig utveckling, stress och stresshantering, aktuella händelser, DUFiS- info, var jag finner lust och inspiration och vad som för övrigt faller mig in. Tipsa gärna om nyheter som passar här. Mejla kia@creovis.se .

lördag 16 augusti 2008

Höstens hetaste föreläsningstips!

Tillsammans med ABF Stockholm arrangerar DUFiS en föreläsningsserie om stress. Vi har ett stjärnspäckat program och ett riktigt lågt inträde, bara 80 kr! Det sistnämnda för att så många som möjligt ska ha råd att komma. Många som går på sjukpenning eller sjukersättning får ju en väldigt ansträngd ekonomi till råga på allt annat som kommmer med sjukdomen.


Vi har bokat en eller två stressforskare per föreläsning som pratar om stress ur olika perspektiv och vi får ta del av senaste forskningsrönen. Dessutom kommer några av Sveriges mest kända föreläsare och författare och tar upp andra aspekter.


25/9 Dan Hasson och Sanna Ehdin
28/10 Torbjörn Åkerstedt och Nina Jansdotter
27/11 Marie Åsberg och Åke Nygren, Patricia Tudor- Sandahl

Vid samtliga tillfällen startar föreläsningen 13.30, efter ca 2 timmar har vi en kafferast och föreläsningen slutar 17.00

Jag återkommer med mer detaljer inom kort, både när det gäller innehåll och biljettförsäljning. Kom ihåg att boka in datumen i kalendern redan nu!
/Kia

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: