Om livet, friskvård, personlig utveckling, stress och stresshantering, aktuella händelser, DUFiS- info, var jag finner lust och inspiration och vad som för övrigt faller mig in. Tipsa gärna om nyheter som passar här. Mejla kia@creovis.se .

torsdag 8 maj 2008

FUSiG och DUFiS på Stressrehab

I tisdags fick vi fint besök från Göteborg. Fyra personer från FUSiG kom på besök till Stockholm. Det var första gången vi träffades hela gänget - men absolut inte sista! Vi började med en lunch som var jättetrevlig med många glada skratt. Och kunskapsutbyte förstås!Det är både nyttigt och roligt att träffa andra som jobbar för samma sak.

Efter maten tog vi oss ut till Stressrehab på Danderyd för att träffa professor emerita Marie Åsberg och professor emeritus Åke Nygren. Forskningsdelen av Stressrehab finns nära vattnet i lummig grönska - verkligen avstressande miljö. Vi blev bjudna på varmt välkommnande med dignande kaffebord samt intressant diskussion och information.Vi träffade också en av personerna bakom Resursbloggen vilket innebar att jag nu länkar till den. Faktum är att det var så trevligt och lärorikt att vi blev kvar väldigt länge.

Hoppas alla var lika nöjda med dagen som jag!
/Kia

Inga kommentarer: