Om livet, friskvård, personlig utveckling, stress och stresshantering, aktuella händelser, DUFiS- info, var jag finner lust och inspiration och vad som för övrigt faller mig in. Tipsa gärna om nyheter som passar här. Mejla kia@creovis.se .

söndag 26 oktober 2008

Lyssna på Jansdotter och Åkerstedt på tisdag!


På tisdag (28/10)har du chansen att få höra både karriärcoachen Nina Jansdotter och professor Torbjörn Åkerstedt i ABF-huset på Sveavägen 41. Du kan också köpa böcker till specialpris. Skingra höstmörkret med inspiration och kunskap.

Sömn och stress

Torbjörn Åkerstedt, professor vid Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet vid Stockholms universitet, berättar om hur sömnen ser ut och vilka styrmekanismer den har. Vad händer med sömnen när man stressar? Hur kan sömnstörningar påverka hälsan och vilka effekter har behandling mot sömnproblem. Sist men inte minst får du veta vad du själv kan göra för att få bättre sömn.

Öka din självkänsla – säg ja till dig själv
Det är svårt att få ihop alla delar i livet om man går omkring med en inre känsla av att inte duga. Vem är du och vad vill du egentligen? När du vet det är det lättare att säga nej till fel saker och ja till rätt.
Nina Jansdotter, beteendevetare, karriärcoach och författare till en rad böcker inom personlig utveckling.Tid 13.30- 17.00 inklusive kafferast
Kostnad: 60 kr för DUFiS-medlem, 80 kr för övriga
Förköp i ABF-husets entré dagen innan föreläsningen kl 11-19 och samma dag kl 10.00-13.30 samt vid dörren 30 minuter före föreläsningen


Hoppas vi ses där!
/Kia
Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: